Njuter!

Alltsa har ar bara sa underbart harligt!
Ursakta det roriga inlagget igar, hade no time och hann inte lasa igenom det..
Nu sitter jag och Viks pa ett internetcafe sa att jag kan uppdatera er lite :) Flygresan gick battre an forvantat, gick jattebra att sova den storre delen, trots tva sma barn bakom mig, den ena skrikande och den andra sparkande mig i ryggen.. Tva fransman som borjade braka for den ena hade stolen nerfalld osv. Nar jag kom till Paris och skulle byta sa var vart plan lite sent sa da var jag lite stirrig, fick byta terminal, eller ja, det var langt ivag iaf, men jag hann utan egentliga problem. Men nar jag kom till Joburg sa fungerade inte min mobil alls, ingen tackning och Viks och Linah var sena...tva timmar.. haha! Men jag tankte ja, vi ar ju i sydafrika och sant hander, sa jag bara satt och vantade. Till slut fragade jag en tant om jag kunde lana hennes mobil men innan vi fick ratt med landsnummer sa kom ju viks precis nar vi ringde :)

Vi korde driekt till ett cafe for att ata frukost, tog nutellapannkakor och croissant, mmmm! Lite sol och bad hanns med vid poolen igar, lyckades inte branna mig, wiiehoo! Somnade en stund pa soffan, sen gjorde vi oss iordning for kvallen, skulle till en restaurang. Korde laaangt, hamtade upp P och sedan en annan kompis till dem, och sedan var vi langt, langt ivag, riktigt pa landet! Men det var det verkligen vart, riktigt fint stalle. Supermysigt, riktigt afrikanskt, jattehaftig inredning och sa lacker mat! Forst soppa och brod, sedan kom servitorerna med kottet pa spett och drog av en bit tills oss, riktigt frackt. Fick smaka biff, lamm, giraff, zebra, kyckling, kudukorv och krokodil! Jag tyckte allt smakade ganska gott :) Lite vin och drinkar till det, yummie! Sedan begav vi oss den langa vagen hem och rakt i sang.

Idag ar det annu varmare an igar, riktigt skont! Jag vet inte riktigt temperaturen, runt 35 kanske :) Nar vi ar fardiga har ska vi satta oss i solen och ta en espressodrink med banana, smakades igar med val godkant, sedan ska vi sola och bada lite vid poolen och i eftermiddag ska vi till ett casino som ligger precis vid linahs lagenhet, dar ska vi titta pa coola faglar och sedan se bio, valentines day. Tror detta blir en mycket bra dag, idag ocksa :)
Jag gar bara runt och njuter, njuter, njuter! Det ar bara sa harligt att vara i varmen, bara hanga med de andra och inte tanka sa mycket. Igar kande jag mig helt vack eftersom mobilen inte funkade, men nar jag provade idag sa gar den igen med tackning, det kanns anda lite skonare och tryggare. Snon darhemma kanns far, far away och den vill jag helst slippa tanka pa! Hoppas ni far lite harliga varma feelings nar ni laser detta, sommaren ar trots allt inte sa langt borta..eller?

Kommentarer
Postat av: Elisabeth, Merlin & Mio

Många varma feelings får vi ;)

Skoj att höra du har det så bra!!!

Ta en drink för mig oxå!!!

Kramisar från oss och vovvarna

2010-02-13 @ 16:02:03
URL: http://merlin.webgain.se
Postat av: Gunilla Petersson

Så kul att du också njuter av detta fantastiska land, och mer fantastiskt har du framför dig som väntar, vi vet.

Du som är hunfrälst, om du hamnar i Simonstown på Kaphalvön, missa inte den charmiga historien om grand danoisen Just Nuisance!



Kram från faster Gunilla

2010-02-14 @ 11:41:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0